Hem / Om oss

Om oss

Vetportalens vision är att alla djur ska få rätt vård, till rätt pris, i rätt tid.

Om Vetportalen

Vetportalen startades 2018 i Eskilstuna av Elin Elander, Magnus Keineby, Christer Svensson och Magnus Hammarberg. Genom Vetportalens unika nätverk kan vi sammankoppla veterinärer och behörig djurhälsopersonal samt personer som arbetar yrkesmässigt med djurens hälso- och sjukvård med djurägare över hela Sverige.

Vetportalens vision är stark: alla djur ska få rätt vård, i rätt tid, till rätt pris.

Vi är övertygade om att grunden för att nå dit baseras på att samla hela djursjukvårdsteamet på en och samma plattform. Vetportalen vill, i enlighet med djurskyddslagen, verka för en ökad djurvälfärd, inte bara genom sjukvård utan även genom friskvård och preventiva åtgärder.

Vetportalen i samhället

Vetportalen vill vara en positiv kraft i samhället som bidrar till en ökad djurvälfärd genom att göra det enklare för människor att fatta smarta, ekonomiska och hållbara beslut när det gäller djursjukvård. Genom att öka transparensen och ge djurägare större inblick i Sveriges djursjukvård hoppas vi på att kunna bidra till en ökad medvetenhet gällande djurhälsa och förebyggande av sjukdomar och skador.

Ett nätverk som hela tiden utvecklas

Det bästa med Vetportalen är att utvecklingen aldrig avstannar. I takt med att fler ansluter sig till nätverket kommer vi att kunna erbjuda fler och fler tjänster som tar oss alla ett steg närmare visionen.

Vill du samarbeta med oss?

Delar ditt företag Vetportalens vision om djurvälfärd, arbetar med produkter som bidrar till en bättre djurhälsa eller annat som bidrar till en ökad trygghet för såväl människa som djur? Fyll i dina uppgifter i den gröna rutan så kontaktar vi dig.

Vilka är teamet bakom Vetportalen?

Elin Elander
Elin Elander
Elin är Vetportalens djurälskande VD som inspireras av Pippi Långstrumps orädda inställning till livet. Entreprenörskapet finns i blodet sedan födseln och problemlösning är ett av hennes främsta signum. Att arbeta med frågor som berör juridik, marknadsföring, journalistik och ledarskap är hennes favorituppgifter. Elin kommer aldrig sluta kämpa för att alla djur ska få rätt vård, i rätt tid, till rätt pris.
Magnus Keineby
Magnus Keineby
Magnus är Vetportalens grafiska formgivare och projektledare som brinner för pedagogik och utveckling. Att effektivisera, förbättra och förenkla saker är Magnus oerhört skicklig på. Magnus passion för långsiktig planering och automatisering är en oerhörd tillgång i Vetportalens team.
Christer Svensson Magnus Hammarberg
Christer Svensson och Magnus Hammarberg
Christer och Magnus, som tillsammans utgör Trivseldata AB, är två erfarna systemutvecklare som delar och hjälper till att realisera Vetportalens vision.

Vill du samarbeta med oss?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!

Eller bli medlem direkt »