Hem / Allmänna villkor

Allmänna villkor

Vetportalens vision är att alla djur ska få rätt vård, till rätt pris, i rätt tid.

Allmänt

Vetportalen.se drivs av Vetportalen i Sverige AB org. nr 559168-3429. Vetportalen erbjuder gratis medlemskap för yrkesverksamma företag inom djurhälsovård på Vetportalen.se.

Vetportalen.se reserverar sig för att eventuella driftstopp vad gäller webbplatsen kan inträffa.

Övrigt

Vi reserverar oss för eventuella textfel.

Medlemskap

Efter registrerat medlemskap får du inom kort ett välkomstmeddelande till din registrerade e-postadress med instruktioner för presentationsverktyget. När ditt medlemskap registrerats hos Vetportalen.se/Vetportalen i Sverige AB aktiveras din meddelandehistorik på Vetportalen.se.

Lämnade uppgifter

Registrerade medlemmar ansvarar för riktigheten i de uppgifter de anger och är medvetna om de konsekvenser som oriktiga uppgifter kan medföra i enlighet med rådande lagstiftning. Alla registrerade medlemmar ansvarar även för att följa bestämmelserna i Lag (2009:302) om verksamhet inom djurens hälso- och sjukvård samt hålla sig uppdaterade om eventuella förändringar i denna.

Aktivering av medlemskap

Samtliga medlemskap kontrolleras av Vetportalen i Sverige AB.

Borttagning av medlemskap

Om ditt företag inte längre vill synas på Vetportalen.se skriver du till info@vetportalen.se och anger ditt användarnamn och medlemsnummer. Ange "Borttagning" i ämnesraden. Borttagningen av ditt medlemskonto för medlemskap på Vetportalen sker inom 1-2 arbetsveckor beroende på arbetsbelastning.

Medlemskapsinformation

I det kostnadsfria medlemskapet FÖRETAG ingår samtliga funktioner i presentationsverktyget. Vetportalen samarbetar också med utvalda samarbetspartners för att säkerställa en hög grad av kundnöjdhet. Dessa utvalda samarbetspartners identifierar dig genom ditt unika medlemsnummer på Vetportalen.se.

Kunduppgifter

Alla personuppgifter som du lämnar behandlas i enlighet med Dataskyddsförordningen 2018, GDPR. Vetportalen.se och aktiebolaget Vetportalen i Sverige AB kan överföra eller behandla dina personuppgifter till eller tillsammans med samarbetspartners om vi bedömer att det är nödvändigt för att uppfylla våra åtaganden gentemot dig som kund eller användare. Detta innebär att Vetportalens samarbetspartners kan komma att erbjuda dig direkt marknadsföring.

Vetportalen kan lämna ut personuppgifter till tredje part såsom polisen eller annan offentlig myndighet, vid en brottsutredning eller om Vetportalen på annat sätt är skyldig att lämna ut sådana uppgifter enligt lag eller beslut från offentlig myndighet.

I andra fall där vi bedömer att det är nödvändigt att behandla dina personuppgifter kommer vi att inhämta samtycke från dig före behandlingen av personuppgifterna.

Statistik

Vetportalen kan samla in information som du som användare angett i statistiska syften för att analysera marknadstrender och i syfte att utveckla Vetportalens produkter och tjänster.

Mer information om Dataskyddsförordningen och hur vi hanterar din integritet går att läsa på vetportalen.se/integritetspolicy.

Övrig information

All text och alla bilder på Vetportalen.se tillhör Vetportalen och får inte laddas ner till en enskild eller offentlig dator för privat eller kommersiellt bruk utan tillstånd.

Vill du veta mer om veterinär-medlemskap?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!

Eller bli medlem direkt »